ONDA Coolwaves™
afvallen is kilo’s verminderen, afslanken is centimeters verliezen

effectieve, snelle en pijnloze body contouring

Cellulite, lokale vetophopingen en verslapte huid: een hele grote groep mensen kennen deze problemen en willen daar maar al te graag vanaf. 

Helaas hebben behandelingen vaak niet geleid tot bevredigende resultaten.

Het is dan ook niet vreemd dat deze groep van vrouwen (én mannen waar het lokale vetophopingen betreft!)
zoekt naar behandelingen die écht werken en oplossingen bieden die daadwerkelijk en blijvend resultaat geven.
ONDA Coolwaves bij Look Like You doet dat aantoonbaar! Snel, pijnloos en met bewezen resultaten!

Cellulite
Coolwaves ™ richten zich effectief op het bindweefsel tussen de vetweefsel lobben in alle stadia (fase 1 t/m 4) van cellulite.
Lokale vetOPHOPINGEN
Coolwaves ™ dringen diep door en onderbreken de wand van de (vet)cel membranen van de subcutane vetcellen. Het lysaat wordt vervolgens afgevoerd en stimuleert fysiologische metabolische processen.
Huidverstrakking
Coolwaves ™ induceren een onmiddellijke krimp van de collageenvezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter en steviger wordt.
Wat is
onda coolwaves

Het eerste Body Contouring Systeem dat excelleert in alle toepassingen en behandelingen

Als eerste in Nederland introduceert Look Like You ONDA het enige systeem ter wereld dat werkt met Coolwaves™: speciale ontwikkelde microgolven die zich direct richten op vetcellen om zodoende cellulite en lokale vetophopingen veilig, effectief en niet invasief te verminderen. Na een behandeling met ONDA Coolwaves is er geen downtime, de patiënt kan direct weer alle dagelijkse dingen doen zoals men gewend is.

ONDA Coolwaves heeft unieke en intelligente handstukken ontwikkeld die het elektromagnetisch veld direct naar de lipocyten leidt om ze te vernietigen, terwijl het geïntegreerde koelsysteem de huid beschermt en de veiligheid en het comfort van patiënten garandeert.

Coolwaves™
Een nieuw concept van Energie.
DEKA MICROGOLVEN
Zijn niet alleen intelligent. Ze zijn ‘cool’!
ONDA
ONDA is het enige systeem dat speciale microgolven aanwendt om veilig en effectief subcutaan vet aan te pakken met optimaal comfort voor de patiënt.
Coolwaves™ BEHANDELING
Coolwaves™ en Smart Behandel handstukken Garantie voor veiligheid en effectiviteit.
ONDA BEHANDELING
Eenvoudige, gebruikersvriendelijke en intuïtieve software.
ONDA COOLWAVES™

Deze bijzondere coole microgolven zijn speciaal ontworpen om veilig en niet invasieve behandelingen te kunnen bieden voor alle vormen
van body contouring die door Look like You worden aangeboden:

ONDA Afbeelding
Cellulite:

Het oppervlakkige handstuk richt zich effectief op de bindweefsel gebieden tussen de vetlobben bij de gevorderde stadia (1 t/m 4) van Cellulite.

Lokale vetophopingen:

Het diepwerkende handstuk zorgt ervoor dat CoolwavesTM diep door
dringt en de onderhuidse vetcel membranen vernietigt. Vervolgens wordt het lysaat verwijderd door stimulering van fysiologische metabole processen (macrofaag-lipolyse). Het koelsysteem, geïntegreerd in de handstukken, zorgt ervoor dat lipocyten worden afgebroken in totale veiligheid voor de huid en maximaal comfort voor de patiënt.

Huidverstrakking:

De speciale microgolven van het ONDA-systeem zorgen voor een onmiddellijke krimp van de collageen vezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen. Dit maakt het weefsel steviger en gladder.

Foto Rudy Iflé
Dr. R.G. (Rudy) Iflé
Cosmetisch arts en huisarts.
gespecialiseerd in anti aging.

Cosmetisch arts en huisarts, gespecialiseerd in anti aging en meer dan 30 jaar ervaring.

ONDA is werkelijk een alles alleskunner op het gebied van body contouring doordat het vetcellen vernietigd, cellulite verminderd en de huid verstrakt. Dit maakt het apparaat uniek en veelzijdig. ONDA is een wereldwijde doorbraak in de behandelingen van deze probleemgebieden. Voor vrouwen én mannen van iedere leeftijd. De combinatie met MediDrainage die we toepassen voegt een extra dimensie toe aan het bereiken van mooie resultaten en zorgt ervoor dat er slechts weinig sessie’s nodig zijn om dat te bereiken (2 – 4 behandelingen per behandelgebied).

Sara Visscher foto
Quote Sara Visscher - Volendam
Volendam

Via mijn schoonzus kwam ik bij Dr. Iflé terecht van LookLikeYou, omdat ik altijd al een soort haat/liefde verhouding heb met m’n billen. Ik was tevreden met het volume maar niet met de stevigheid , structuur en de cellulite. Dr Iflé heeft mij 3 maal behandeld en bij elke behandeling zag ik verbetering. De cellulite werd minder, de huid werd steviger en ik verloor zelfs 4cm in omvang per been! De behandeling zelf is absoluut niet pijnlijk in tegenstelling tot andere behandelingen die ik in het verleden heb geprobeerd. Ik ben dan ook erg tevreden met het eindresultaat en kan iedereen aanbevelen om het te proberen! ‘

dummy-post-horisontal (Demo)
Henny Pelk - Volendam
Volendam

Na jaren van sporten,  proteïne shakes en diëtisten had ik de hoop eigenlijk al wel laten varen om van die hatelijke ‘love handles‘  af te komen. Het maakte niet uit wat ik deed of (niet) at. Een operatie wilde ik niet aan, maar dat voelde wel als laatste red middel. Totdat er iemand mij op attendeerde dat er nieuwe behandelmogelijkheden waren en dat zelfs in Volendam bij LookLikeYou van Dr. Iflé! ONDA Coolwaves. Ik zette mijn eerste gedachte uit het hoofd dat dit weer “het zoveelste nieuwtje was” en heb een afspraak gemaakt met David Iflé. En daar heb ik absoluut geen spijt van! Na de introductie en gegevens noteren gaan ze gelijk van start. De behandeling is nagenoeg pijnloos en áls je al iets voelt dan passen ze de sterkte van behandeling aan. Na de behandeling mag je dan in de speciale lymfe massage, de MediDrainage. Dit is serieus een aanrader. Het afgebroken vet wordt afgevoerd door het lymfesysteem en deze massage stimuleert dit nog beter, waardoor je sneller een nog mooier resultaat kunt behalen.Bij mij waren de uitkomsten echt verbluffend: Méér dan 8 cm omvang kwijt na drie behandelingen! En daarnaast voel ik me veel beter en energieker doordat ik tussendoor ook MediDrainage doe. Ik ben ontzettend blij met de resultaten en hoe mijn buik/love handles er nu uitzien. Een absolute aanrader voor iedereen met dergelijke problemen!

LOOK LIKE YOU in de media
Onda CoolwavesTM: Dé revolutionaire doorbraak voor alle Body Contouring toepassingen
06 Jun11:37
06 Jun11:37

HUIDVERSTRAKKING

Coolwaves™ induceren een onmiddellijke krimp van de collageenvezels in de dermis en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het…

06 Jun11:36
06 Jun11:36

LOKALE VETOPHOPINGEN

Coolwaves™ dringen diep door en onderbreken de wand van de (vet)cel membranen van de subcutane vetcellen. Het lysaat wordt vervolgens…

06 Jun11:33
06 Jun11:33

CELLULITE

Coolwaves™ richten zich effectief op het bindweefsel tussen de vetweefsel lobben in alle stadia (fase 1 t/m 4) van cellulite.